Tatiana Veverița

Să ținem legătura, discutând teme de predare și învățare prin forumul TEACHME! Simțiți-vă liber de a lăsa comentarii în dezbaterile aprinse despre problemelor pedagogice și de a lua parte la discuțiile aferente! Suntem bucuroși să obținem feedback-ul dvs. și să generăm noi idei pentru a deveni un e-profesor!

Răspunsurile la forumuri au fost create

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • în răspuns la: Proiectarea unui curs Blended Learning #915
  Tatiana Veverița
  Participant

  Eu folosesc acest model în proiectarea cursului Tehnologii Informaționale.
  Primul pas în planificare este identificarea și analiza cursanților. Analiza se exprimă în termeni de competențe generale și specifice. Înțelegând care sunt competențele cursanților la începutul instruirii poate contribui la îmbunătățirea instruirii acestuia.
  Al doilea pas se referă la cunoașterea rezultatelor sau a așteptărilor dorite. Nici o instrucțiune nu ar trebui să înceapă fără ca toată lumea să aibă o înțelegere clară a ceea ce ar trebui să se întâmple în instruire. În această etapă se stabilesc obiectivele instruirii. În formularea obiectivelor se pune accentul pe ceea ce face studentul, nu profesorul. Ele includ și condițiile în care performanța va fi observabilă.
  O altă componentă imporatntă a acestui model este cea reflexivă a evaluării, datorită căreia putem înțelege ce a mers bine și ce poate fi îmbunătățit în careva unități de conținut. Aceasta ne ajută la reproiectarea și îmbunătățirea cursului nostru.

  în răspuns la: Metoda proiectelor #93
  Tatiana Veverița
  Participant

  Este o metodă ideală de evaluare a studenților. O folosesc la cursul Tehnologii Informaționale.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)