Solutii cloud

Să ținem legătura, discutând teme de predare și învățare prin forumul TEACHME! Simțiți-vă liber de a lăsa comentarii în dezbaterile aprinse despre problemelor pedagogice și de a lua parte la discuțiile aferente! Suntem bucuroși să obținem feedback-ul dvs. și să generăm noi idei pentru a deveni un e-profesor!

Acasă Forum E-evaluare Solutii cloud

Vizualizare 6 articole - 1 la 6 (din 6 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #531
  mmAndrei Braicov
  Keymaster

  Stimati colegi!
  Va invit sa discutam despre solutii cloud pentru evaluare.
  Eu lucrez indeosebi, cu testmoz, instrumente Google, instrumente Office 365.

  Dvs?

  #532
  mmSali Larisa
  Participant

  Eu utilizez Google forms, ProProfs.

  #632
  Dinu Turcanu
  Participant

  Eu utilizez instrumente Google, foarte utile Office 365, dar în ultima perioadă cele mai efective pentru mine – cele de pe platforma Canvas. În plus soluții mai interactive ca și cele pe care ni le demonstrau la Kingston University, puteți să încercați evaluare rapidă și comodă pentru studenți – utilizarea soluțiilor actuale ale SmartBoard pentru plasarea itemilor online și studenții utilizează doar telefonul mobil pentru selectarea unei sau altei opțiuni rapide!

  #634
  Rodion Ciuperca
  Participant

  Dinu, sună interesant ceia ce spui despre Canavas. Se pare că rămân în urma trenului. Solicităm un master clas, în caz că ești disponibil.

  #715
  mmCushnir Mihail
  Participant

  Am facut unele cercetari in acest domeniu, desigur exista multe instrumente comerciale (ispring-quizmaker, Question Writer, Quizmaker 360, Online Quiz Creator, ClassMarker si multe altele) unele din ele permit crearea evaluarilor simple fara plata.
  Eu am fost interesat sa gasesc ceva comod, simplu si gratis – de exemplu pot recomanda freeonlinesurveys.com si hotpot.uvic.ca. Par a fi destul de comode. Dar totusi am ajuns la concluzia ca evaluarile trebuie sa fie plasate in curs, sau evaluare curenta sau cea finala e mult mai comod si logic sa fie plasate pe platforma MOODLE.
  Daca avem nevoie de ceva expres ce nu e legat cu MOODLE atunci una din cele mai comode solutii este Google Forms.

  #826
  Afanas Dorin
  Participant

  Eu prefer Google forms!

Vizualizare 6 articole - 1 la 6 (din 6 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.