Conferința internațională „Profesor inovator al secolului XXI – practici, abordări și strategii”

miercuri, 23 mai 2018 Conferințe

Modernizarea învâțâmîntului presupune dezvoltarea continuă a calităților profesionale a cadrelor didactice. Proiectul Creating Moldovan E-network for promoting innovative e-teaching in the continuing professional education (TEACH ME) din cadrul Programului Erasmus+ Capacity Building in Higher Education, este acel suport, care permite dezvoltarea cursurilor de înbunătățire a competențelor profesorulor si de creștere profesională.

În aceste sens în data de 8 noiembrie 2017, s-a desfășurat Conferința internațională ,,Profesorul inovator al secolului XXI – practici, abordări și strategii”, organizat în cadrul proiectului 561820-EPP-1-2015-1-DE-EPPKA2-CBHE-JP Creating Moldovan E-network for promoting innovative e-teaching in the continuing professional education (TEACH ME) din cadrul Programului Erasmus+ Capacity Building in Higher Education.

În cadrul conferinței s-a discutat principalele direcții ale educației continue a cadrelor didactice în contextul pedagogiei inovatoare, abordare bazată pe competențe și cerințele moderne în procesul de conținut didactic de predare a programelor curriculare de formare continuă a cadrelor didactice.

La conferință au participat invitati din mai multe universitati din R.Moldova, reprezentanti ai agentiei nationale de acreditare precum si experți europeni.

Invitați speciali au fost:

  1. Christoph Brake, Prof. Dr., Fachhochschule des Mittelstands, Germania
  2. Olga Zubikova, Fachhochschule des Mittelstands, Germania
  3. Danguole Rutkauskiene. Assoc. prof., National Association of Distance Education, Lituania
  4. Gytis Cibulskis, Dr., National Association of Distance Education, Lituania
  5. Josep Juando, Dr., World University Services of Mediterrain, Spania
  6. Isabel Huet, Dr., Kingston University London, UK
  7. Hendrik van der Sluis Dr. Kingston University London, UK
  8. Elena Petrov, ANACEC, Moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *