Cea de-a doua întâlnire a consorțiului TEACH ME

marţi, 5 iulie 2016 Noutăți

Cea de-a doua întâlnire a consorțiului proiectului TEACH-ME a avut loc la Universitatea Kingston din Londra, Campus Kingston Hill, în perioada 4-5 iulie 2016, sub forma unei mese rotunde cu scopul de a împărtăși și a schimba experiență.

O mare parte din prima zi a întâlnirii s-a axat pe prezentarea concluziilor și a rezultatelor fiecărui partener, în special asupra rezumatului necesităților grupurilor țintă și a părților interesate la instituțiile de învățământ superior partenere (PL1.1), Rezumatul celor mai bune practici în organizarea CE la nivelul UE și a instituțiilor –partenere din Republica Moldova (PL1.2), Rezumatul abordărilor pedagogice inovatoare (PL1.3), Seminarul național în Republica Moldova (PL1.4) și Planul de diseminare și exploatare (PL5).

Alte puncte de pe agenda de lucru au inclus experiența și lecțiile învățate ale Erasmus + și ale Universității Kingston, rezumatul săptămânii de instruire, organizată între 27.06-1.07.2016 la Universitatea Kingston, modul de organizare a rețelelor, implementarea academică a proiectului și managementul de proiect.

Discuțiile, recomandările, revizuirea și actualizarea permanent a proiectului, progresul general al fiecărui pachet de lucru, au fost discutate, de asemenea, de partenerii moldoveni și europeni.

În concluzie, cea de-a doua întâlnire a proiectului, organizată la universitatea Kingston, a fost cea mai bună ocazie de a energiza grupul și de a stabili un scop comun pentru finalizarea activității proiectului TEACH-ME.

Urmează să ne revedem la Bălți, Republica Moldova, pentru cea de-a treia reuniune a consorțiului în cadrul proiectului „Crearea în Republica Moldova a E-reţelei de promovare a instruirii multimedia în formarea profesională continuă / TEACH ME”, finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus + „.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *